Over

Hi!

Ik ben Annemieke Hoogendoorn, een ervaren content marketeer en tekstschrijver en eigenaar van Aha Content Marketing. 

Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben als marketing en communicatie specialist bij diverse grote en kleinere bedrijven (LinkedIn), help ik nu bedrijven met wat ik het beste kan en het liefste doe – Content Marketing & Copywriting

Dit doe ik vooral voor kleine tot middelgrote bedrijven, zodat ik je snel vooruit kan helpen met een krachtigere website, social media, nieuwsbrieven en meer. 

Wil je dit ook? En ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? 

Ik hoor graag van je.

Annemieke

Aha Content Marketing

“Aha” staat voor Annemieke Hoogendoorn. 

“Aha” betekent een uiting van aangename verrassing.

Voor welke bedrijven heb ik gewerkt?

Logo Business Art Service
logo klant gemeente haarlemmermeer
Logo klant Gewoon Pleun
Logo Klant Adver-Online
Klant HROffice logo
IamReservations klant logo
Logo Klant Crocs
klant logo
Logo Jaccs
Logo Klant TreurTimmerwerken
TaxSample
gefco logo
Logo-FlowFreight
Logo Klant Flexkids
Logo Klant Head Candy
Logo Brandinga Klant
watel_logo_klant
Logo Voor Tekst Klant
Feestjes Fabriek Logo Klant
Coaching by Randall logo klant
Logo Klant Impactalytics
Logo Klant Social Circus
Logo Klant IsaFit
Logo Klant Dekker Coaching en Counseling

Wat zeggen mijn klanten?

He Annemieke, ik had je nog niet gezegd hoe leuk ik het artikel over boer Bijlsma vond! Bij deze dus. Hartstikke goed gedaan. Met vriendelijke groet, Mieke Spreeuwenberg

Mieke Spreeuwenberg

klant

Annemieke begrijpt snel en met weinig woorden hoe mijn idee vertaald moet worden in de juiste content creatie. Erg tevreden. Altijd goed werk, echt een aanrader!

Claudia van den Berg

klant

Beste Annemieke, dank voor je input op de teksten op mijn website. Ik ben heel tevreden over jouw dienstverlening en kan jou van harte aanbevelen. Succes met jouw bedrijf! Hartelijke groet, Willem

Willem Veldhuizen

klant

Annemieke heeft mij meer zichtbaarheid gegeven met mijn bedrijf. Ik ben en blijf nu veel beter in beeld bij mijn huidige klanten en potentiële klanten. Daardoor ben ik minder tijd kwijt aan acquisitie en kiezen klanten eerder en vaker voor mij.

Martijn Hoogendoorn

klant

Annemieke heeft mij binnen een paar dagen geholpen met een content ontwerp van mijn website. Ze is zowel visueel als tekstueel sterk. Dit had ik zelf niet zo kunnen doen. Ik heb haar gevraagd om te helpen omdat ik druk ben en de website wel goed wil hebben. De website wordt nu op deze manier gebouwd.

Joris Treur

klant

Met content kan je jouw bedrijf online krachtig presenteren en onderscheiden, daarnaast ben je veel beter vindbaar in Google. Zo krijg je meer naamsbekendheid, een sterk imago, meer bezoekers en nieuwe klanten.

Mijn specialiteit is website content. Ik weet hoe je website content krachtig en effectief kan inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Ik kan je helpen met een stuk strategie en advies, zodat je zelf aan de slag kunt. Of ik kan je website teksten schrijven. Mijn kracht is de combinatie van beide. Omdat ik weet hoe het werkt kan ik helpen met de opzet en je website aantrekkelijk en effectief inrichten. Daarnaast werk ik met een vaste fotograaf voor het beeldmateriaal. Zo kunnen we snel schakelen.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketing en communicatie specialist, van assistent tot manager. Zo heb ik gewerkt bij grote corporate bedrijven, middelgrote bedrijven en kleine bedrijven. Ik heb honderden persberichten, nieuwsbrieven en artikelen geschreven en vele websites en social media kanalen beheert. Daarom weet ik wat werkt en ga nu graag als freelancer voor jou aan de slag.

Als eerste kijken we naar “wat wil je bereiken” en “wie is je klant”? Vanuit daar kan ik een opzet maken (content plan), wat we vervolgens samen bespreken. Daarnaast kan ik als tekstschrijver al je teksten schrijven. Vertel mij wat je wil en ik schrijf het voor je.

Ik werk voor kleine tot middelgrote bedrijven die op korte termijn meer uit hun website willen halen.

Zodra het duidelijk is wat ik voor je kan doen, maak ik een passende prijs. Een indicatie van mijn kosten kan je vinden op de homepagina.

Contactformulier