Copywriting

Als ondernemer of marketeer heb je het druk en kost het schrijven van goede teksten veel tijd. Zijn jouw teksten nog actueel? Wat is er bekend over jouw laatste nieuws, producten en projecten? En is jouw nieuwsbrief al klaar? Bespaar jezelf tijd en kies voor een professionele copywriter.

 

Bereik meer met een copywriter

Laat jouw bedrijf zien. Je expertise, je manier van werken, jezelf en je leuke medewerkers, alles bij elkaar is dit het eigen unieke gezicht van je organisatie. Ik zorg ervoor dat je boodschap duidelijker dan ooit bij je klanten/doelgroep terecht komt. Door webteksten, blogartikelen, interviews, persberichten, testimonials, case-studies en nieuwsbrieven te schrijven die je klanten/doelgroep met plezier zullen lezen. Teksten die doelgericht zijn en lezers inspireren of concrete vragen van je klanten/doelgroep beantwoorden. Daarbij gebruik ik de stijl die past bij jouw bedrijf. Laat tekstschrijven en copywriting over aan een professional. Dan heb jij meer tijd voor de hoofdzaken en blijven je klanten/doelgroep perfect geïnformeerd.

online tekst schrijven

“People do business with those they know, like and trust”.

Achtergrond en Ervaring

Al meer dan 10 jaar schrijf ik teksten voor bedrijven. Inhoudelijke, wervende teksten gericht op het aantrekken, informeren en activeren van jouw specifieke klant of doelgroep. Ik heb ervaring met het schrijven van zakelijke teksten en teksten voor consumenten. Verder heb ik veel ervaring in de sectoren retail, lifestyle en recruitment. Zo heb ik jarenlang teksten geschreven voor Crocs Europe BV; een wereldwijd schoenenmerk, IamReservations.com; een online travel agent/boekingssite, Adver-Online; een HR mediabureau en werk ik nu als freelance copywriter voor uiteenlopende ondernemers en marketeers.

Jouw all-in hulp voor teksten

Van het redigeren van teksten, het schrijven van teksten tot het structureel creëren van je teksten op je website, social media, nieuwsbrief en meer.

Wil je meer informatie?

Voel je dan vooral vrij om contact op te nemen via het contact formulier, annemieke@ahacontentmarketing.nl of 0614932072.

Contactformulier