Contact

Zaanden 28

2151 SG Nieuw Vennep

06 – 14 93 20 72

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Waarom is content zo belangrijk?

Met content kan je jouw bedrijf online krachtig presenteren en onderscheiden, daarnaast ben je veel beter vindbaar in Google. Zo krijg je meer naamsbekendheid, een sterk imago, meer bezoekers en nieuwe klanten.

Wat is je specialiteit?

Mijn specialiteit is website content. Ik weet hoe je website content krachtig en effectief kan inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Ik kan je helpen met een stuk strategie en advies, zodat je zelf aan de slag kunt. Of ik kan je website teksten schrijven. Mijn kracht is de combinatie van beide. Omdat ik weet hoe het werkt kan ik helpen met de opzet en je website aantrekkelijk en effectief inrichten. Daarnaast werk ik met een vaste fotograaf voor het beeldmateriaal. Zo kunnen we snel schakelen.

Wat is je ervaring?

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketing en communicatie specialist, van assistent tot manager. Zo heb ik gewerkt bij grote corporate bedrijven, middelgrote bedrijven en kleine bedrijven. Ik heb honderden persberichten, nieuwsbrieven en artikelen geschreven en vele websites en social media kanalen beheert. Daarom weet ik wat werkt en ga nu graag als freelancer voor jou aan de slag.

Hoe ga je te werk?

Als eerste kijken we naar “wat wil je bereiken met je website” en “wie is je klant”? Vanuit daar kan ik een opzet maken voor jouw website (content plan), wat we vervolgens samen bespreken. Daarnaast kan ik als tekstschrijver al je teksten schrijven. Vertel mij wat je wil en ik schrijf het voor je.

Wie zijn je klanten?

Ik werk voor kleine tot middelgrote bedrijven die op korte termijn meer uit hun website willen halen.

Wat zijn je kosten?

Zodra het duidelijk is wat ik voor je kan doen, maak ik een passende prijs. Ik ben er nog altijd uitgekomen met mijn klanten.